Google Friend Connect
Making Money Online

Making Money Online
Making Money Online
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 September 2009

Perbezaan Antara Orgasme Biasa Dengan Orgasme Pancutan Atau Ejakulasi


Suami Isteri Cuba Kelainan Malam Ini
 
http://seksmelayu.blogspot.com/2009/08/suami-isteri-cuba-kelainan-malam-ini.html

Dapatkan ebook percuma "Panduan dan Cara-cara Pancutkan Isteri" di

http://groups.google.com.my/group/kaki-seks/files

Daftar sebagai ahli dan muat turun percuma fail PDF Ebook

pancutkan-isteri-ebook.pdf


http://kamasutra.tipswanita.com/2009/02/pancutkan-isteri-puaskan-isteri.html

Ebook Panduan dan cara-cara pancutkan Isteri adalah hasil Blog Taman Wangi bagi memberikan panduan seks yang sihat dan berguna untuk pengguna komputer dan Internet Malaysia.

Hantar email ke tamanwangi-subscribe@yahoogroups.com untuk menyertai senarai email terhad pelbagai tips dan nasihat seks untuk pasangan suami isteri atau terus ke link Taman Wangi

http://asia.groups.yahoo.com/group/tamanwangi/join
 
 
---

Perbezaan Antara Orgasme Biasa Dengan Orgasme Pancutan/Ejakulasi. :

Orgasme Biasa:

Wanita akan merasai pengecutan yang sedikit pada alat kelaminnya dan lelaki juga turut boleh merasai sedikit pada zakar atau jarinya

Kebiasaannya bertahan selama beberapa saat sehingga ke satu minit dan boleh berlaku berkali-kali

Wanita akan berasa hilang ketegangan dan terasa relaks dan santai.  Wanita boleh merasai orgasme berganda-ganda jika dia hendak.

Orgasme Pancutan/Ejakulasi:

Wanita akan merasai sensasi kemutan yang amat mendalam, getaran yang hebat akan dirasai bermula dari dalam antara faraj dan uterus.  Wanita sendiri boleh menyedari dan melihat getaran pada faraj dan tubuh badannya.  Ianya kelihatan seperti faraj terkemut-kemut keluar dan masuk akibat dari pergerakan otot yang bergetar dengan hebatnya.

Faraj wanita akan berusaha menolak zakar atau jari lelaki keluar akibat dari getaran hebat ini.

Ianya bertahan lebih lama dan boleh berlaku berganda-ganda sehingga lebih kurang 20 minit, jika rangsangan diteruskan.

Berlakunya pancutan/semburan, dan cairan boleh terpancut/tersembur dari ½ inci sehingga ke 3 kaki(wow jauhnya!!!) dan boleh berlaku lagi jika rangsangan diteruskan.

Perasaan tenang, santai dan relaks adalah lebih mendalam semasa dan selepas ejakulasi.

Selepas orgasme pancutan/ejakulasi pertama berlaku selepas itu akan lebih mudah untuk berlaku setelah pengalaman pertama. Berlainan dengan orgasme biasa yang kadang-kadang sukar dialami wanita walaupun telah berpengalaman.

Hubungan kelamin atau jimak adalah anugerah Tuhan yang tak ternilai harganya. Suami harus memastikan nafkah batin isterinya dilaksanakan dengan sebaiknya apabila berkahwin. Jimak yang sempurna akan memberikan kepuasan batin bagi suami isteri. Namun ramai isteri yang tidak puas ketika jimak bersama pasangan.

Sebagai suami, tanggungjawab besar terletak di kedua bahu anda untuk memastikan nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda dilaksanakan sebaiknya.

Ramai dikalangan isteri yang mengambil sikap mendiamkan diri sekiranya tidak puas...

Renungkan sebentar.....anda tidak nampak dengan mata kasar keperluan batin isteri. Lihatlah dengan mata hati anda. Adakah nafkah batin dia mencukupi ataupun atau cuma melebihkan keperluan zahir dan terlepas pandang nafkah batin yang lebih mustahak?

Anda lelaki yang dayus jika terus membiarkan isteri anda kegersangan.....

Jangan sampai isteri anda mula makan luar dan curang terhadap anda. Jadi jangan salahkan isteri jika mereka menyalahkan SUAMI walaupun isteri sendiri yang berlaku CURANG!

No comments:

Post a Comment