Google Friend Connect
Making Money Online

Making Money Online
Making Money Online
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

05 December 2008

Menentukan Perempuan Kuat Seks

Menentukan Perempuan Kuat Seks

Telah difahami bahawa kuat nafsu seks sama ada lelaki atau perempuan disebabkan oleh hormon Testosterone didalam badan. Ini mengetahui apa itu hormon testosterone sila rujuk sambungan laman Wikipedia dibawah ini.

http://en.wikipedia.org/wiki/Testosterone

Hantar email ke tamanwangi-subscribe@yahoogroups.com untuk menyertai senarai email terhad pelbagai tips dan nasihat seks untuk pasangan suami isteri.

Artikel di Wikipedia tersebut menyatakan hormon testosterone menentukan fungsi seks lelaki dan perempuan. Perempuan memerlukan hormon testosterone sedikit sahaja dan ia cukup untuk membuat perempuan bernafsu dalam seks.

Memang ada benarnya sesetengah pendapat, bahawa wanita berbulu roma lebat mempunyai nafsu yang tinggi. Perkara ini disebabkan oleh paras testosterone yang tinggi sedikit daripada kadar biasa untuk wanita. Hasilnya bulu roma lebih lebat dan ia membuat wanita ini lebih bernafsu apabila dibandingkan dengan wanita lain. Namun begitu perkara ini adalah sementara, apabila wanita yang mempunyai kadar testosterone yang tinggi daripada biasa semakin dewasa, kadar imbangan hormon kembali normal.

Sekiranya hendak meningkatkan nafsu isteri supaya kuat seks. Belikan pil tongkat ali yang asli. Isteri tidak perlu ambil selalu hanya berikan isteri makan 2 atau 3 jam sebelum bersama dan semesti melawannya sekiranya anda turut amalkan permakanan tongkat ali setiap hari.

Tongkat Ali yang asli gred A yang hanya dijual di farmasi dan ia akan meningkat paras Testosterone. Pastikan ianya benar-benar tongkat ali yang patinya diambil secara pengilang saintifik.

Mengurut buah dada turut membantu dalam meningkatkan nafsu seks wanita. Urutan payu dara atau buah dada boleh mendatangkan banyak manfaat kepada wanita. Urutan yang bersesuaian bukan setakat menjadi rangsangan dalam hubungan seksual malah ia boleh menjaga dan membentuk buah dada perempuan agar sentiasa tegang dan kenyal. Baca lagi tentang mengurut buah dada di

http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/2008/05/mengurut-payu-dara-buah-dada.html

Ada kajian mendapati, isteri cepat gairah dan cepat berahi seks sewaktu sedang subur. adalah penting untuk menyediakan pencegahan hamil seperi kondom atau amalan pil perancang. Turut sediakan pil perancang kecemasan yang dipanggil emergency contremption pill atau morning after pill.

Berahikan Atau Gairahkan Pasangan Anda
http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/2008/06/berahikan-atau-gairahkan-pasangan-anda.html

Lagi kuat kepuasan seks seorang isteri apabila suami memancut air mani dalam faraj. Kandungan air mani mempunyai enzim yang lagi membuat kepuasan isteri lagi memuncak. Baca lagi tentang air mani dalam faraj isteri di

Pancutkan Mani Dalam Pantat Faraj Isteri
http://groups.yahoo.com/group/belajar_seks/message/145

Bacaan Untuk Pasangan Suami Isteri Yang Baru Mendirikan Rumah Tangga
http://www.tipswanita.com/Family/Bacaan_Untuk_Pasangan_Suami_Isteri_Yang_Baru_Mendirikan_Rumah_Tangga/


Mengurut Buah Dada Wanita
http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/2008/05/mengurut-payu-dara-buah-dada.html

Kepuasan Seorang Wanita
http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/2006/06/kepuasan-seorang-wanita-orgasm.html

Female Orgasm Secrets
http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/2008/11/female-orgasm-secrets.html

Baca lanjut di Blog Taman Wangi Pelbagai artikel, tips dan nasihat seks di

http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/

Lain-lain artikel menarik :-

Aromatherapy untuk seks yang memberahikan
http://blog.perempuanmelayu.info/2008/04/aromatherapy.html

Menulis Untuk Menjadi Kaya
http://cybermoney2u.blogspot.com/2008/07/menulis-untuk-jadi-kaya-2.html

Hantar email ke tamanwangi-subscribe@yahoogroups.com untuk menyertai senarai email terhad pelbagai tips dan nasihat seks untuk pasangan suami isteri.

Wassalam.

Kumpulan penulis Taman Wangi

30 Nov 2008

Hakcipta dituntut oleh penulis dan penyumbang Kumpulan Taman Wangi dan Perempuanmelayu.info
http://tamanwangi.perempuanmelayu.info/

This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Malaysia License. To view a copy of this license, visit http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/my/ or send a letter to Creative Commons, 543 Howard Street, 5th Floor, San Francisco, California, 94105, USA.

--- Iklan ---

Pilihan tempat-tempat menarik untuk seks
http://travel.songketmail.org/

Senarai hotel-hotel Malaysia
http://malaysia-budget-hotel.blogspot.com/

Dating Perempuan Wanita Melayu Malaysia
http://dating.tipswanita.com/

No comments:

Post a Comment